Suhteita ja Rahaa: Making Öljyä ja Etikkaa Sekoitus Yhdessä

0

Otsikko tämä voi kuulostaa oudolta, tai jopa negatiivinen, mutta se ei ole talouden hallinta. Se on tarkoitus tehdä selvitys, että on parisuhteessa jonkun kanssa, ja hallita rahaa, raha, pikalaina heti -, laskut, voi olla jongleerausta teko, tai kuten sekoittamalla öljy ja etikka, ottaa joitakin ajatuksia ja ravistelevat.

Ennen kuin voimme tarkastella alussa, katsotaan lopussa, ja se ei ole hyvä tai onnellinen loppu.

Avioero

Vaikka termi avioero, on oikeudellinen edustus päättyy kahden ihmisen välinen suhde, joka on ollut naimisissa, termi voi viitata myös päättyy pitkän aikavälin suhdetta; sen ei välttämättä tarvitse olla avioliitto.

Tämä päättyy suhde tuo mukanaan monia haasteita ja kysymyksiä, varsinkin jos sinulla on co-sekoittuneena talouden, yhteisiä tilejä ja laskuja yhdessä.

Jos meillä kaikilla oli hyvä ennakointi, voisimme valmistautua tähän päättyy alussa suhde, on olemassa tapoja tehdä tämä:

* Avioehto
* Ei ole yhteisiä pankkitilejä
* Ei yhteisiä velkoja tai co-allekirjoittamisesta tai taata lainoja
* Jokainen henkilö maksamalla erityisiä laskuja joka kuukausi

Kuten näet, ja tuntea, kun teet tämän takaa hyvä päättyy, se ei tee hyvä alku suhdetta.

Avioeron voi saada ruma, mutta he eivät tarvitse. Kuitenkin, vähän yhteistyötä ja työskentelevät yhdessä, voi tehdä lopulta mennä sujuvasti. Mutta mennään takaisin alkuun.

Suhteita ja Rahaa

Meidän rahaa ja suhteita voi tuntua oudolta, bed kaverit. He voivat olla niin lähellä, ja silti jotkut, niin kaukana.
On jopa suhteita, joissa rahaa tulee valtava ongelma, ja kumppanit ja puolisot väärin muista taloudellinen tavalla.
Kun ajattelee sitä, kun kietoutuvat sydämesi joku, kukkaro tai lompakko seuraa mukana.

Niin ei ajatella lopun suhteen, miten voit aloittaa yksi hyvällä tavalla, ja olisi ja tapahtuisi, ei ole sen mennä kaikki päärynän muotoinen, taloudellisesti???

Teknisesti, et voi. Ihmisinä w ovat villi kortti, ihmiset saavat vihainen, vihainen, ja tehdä typeriä asioita. Se on vain tosiasia.

Kuitenkin, on olemassa joitakin asioita, joita voimme kokeilla alusta suhde, pitää rahat ja talouden radalla.

Viestintä: Kun ei suoraan käsitellä rahaa ja taloutta, puhuminen, kommunikointi toistensa kanssa ja olemalla avoin ja rehellinen on kaikki näkökohdat teidän suhde on avain!

Erityisesti rahaa, laskut, luotto-ja talouden.

Viestintä on perusta ja kaikki muut ”vinkit” tai tapoja pitää suhdetta vakavarainen.

Piilossa rahaa: Se on aina hyvä olla avoimesti rahaa t puolisosi tai kumppanisi on, kuitenkin, etteivät kaikki meistä ovat.

Ja kun me vanhenemme, me voi kertyä omaisuutta, kuten omaisuutta tai säästöjä, ja me ei välttämättä ole yhtä taipuvaisia halua jakaa sitä.

OK, joten en jaa, mutta olla talouden hallinta siitä, parisi ja itsesi.

Credit: Tämä viittaa toistensa luotto historia, sekä ottamalla uutta luottoa yhdessä.
Jos aiot ostaa talon, tai tehdä joitakin muita suuri hankinta, joka vaatii molemmat allekirjoittamista varten lainaa, tietäen toistensa talouden hallinta historia ja luotto tulokset voivat olla tärkeitä.

Yhdessä työskentely parantaa talouden hallinta on hyvä liikkua. Se hyödyttää te molemmat olisi teidän molempien kanssa rekisteröidy varten laina.

Pitää mielessä, jos otat ulos yhteisiä tilejä, on se bank-tili tai yhteinen laina, luottokortti, jne, molemmat ovat vastuussa näistä, 100%.

Eroamassa tai breaking-up ei muuta sitä tosiasiaa, että te molemmat ovat huomioon(s).
Voit nähdä, missä viestintä on jälleen ensiarvoisen tärkeää.

Share.

About Author

Comments are closed.