Miten raha on muuttunut

0

Otsikko voi olla hieman pettää, koska se ei ole historian oppitunti siitä rahaa, olemme käsitelleet, että tässä yksityiskohtaisesti, maksut enemmän siitä, fyysiset näkökohdat rahaa, ja miten se on muuttunut.

Kun luulet takaisin alkuperä rahaa, ennen kuin meillä käytetty valuuttojen ja rahaa sen nykyisessä muodossa, karjan, tuotteiden ja jalometallien ja kiviä käytettiin rahaa.

Sitten muutama sata vuotta sitten tuli käyttöön, mitä me nyt, nyt kuten rahaa, kolikot ja paperi muistiinpanoja. Joka teki kuljettaa rahaa paljon helpompaa. Sinun ei tarvitse lauma lampaita tai vuohia tai lehmiä ostaa jotain, vain pussillisen kolikoita tai pino paperia maksut.

Ja kun paperia muistiinpanoja tai kolikoita, olivat todella ei ole mitään arvoa itse, lukuun ottamatta joitakin kolikoita oli seistä yksin arvoa, jos ne olivat hopeaa tai kultaa, mutta muistiinpanot olivat tukena joko kulta-tai hopeakantaan.

Tänään on rahaa perustuu global standard tai economy.

Kirjassa Todetaan

Alussa paperi, muistiinpanoja, toteaa, eivät kaikki paperi, mutta paperi puuvilla, tai jokin muu materiaali kudottu niitä. Tämä oli auttaa kulumisesta toteaa läpi.

Joissakin tapauksissa ne voivat mennä läpi pestä niin hyvin, jos jätetään vaatteet voidaan pestä.

Rahaa, setelit ja kolikot, on ollut myös joitakin taideteoksia, tai erityisiä malleja niihin. Yleensä nämä mallit tai kuvitus liittyi maan valuutta oli, osoittaa johtajat, historialliset luvut, maa kohtauksia, jotain liittyvät tähän tiettyyn maahan.

Muovi Toteaa

Pari vuotta sitten Pankki totesi, että he olivat menossa vapauttaa muovi pankki toteaa. Tämä alkoi viiden punnan seteli, ja meillä on nyt 5 ja 10 muistiinpanoja polymeeri muovi huom.

Nämä muovi muistiinpanot olivat paljon vaikeampi kopioida ja väärennettyjä, lisäksi ei puhki niin nopeasti kuin paperi huom.

Kun toteaa, näyttää ja tuntuu hyvin erilaisia paperi muistiinpanoja, ja voi käyttää pidempään, ne eivät ole ilman omia kysymyksiä.

Toteaa, kun uusi on tapana pysytellä yhdessä, jolloin on mahdollista maksaa kohde, jossa on kaksi toteaa, jumissa yhdessä.

Tulevaisuudessa Rahaa ja Maksut

Käteisellä nyt käytetään vähemmän kuin viime vuonna luotto-ja debit-kortteja maksamiseen, yksi on ihmetellä, mitä tulevaisuus rahaa ja maksut olla?

Ilmeisesti rahaa ja rahaa ei enää ole, ja saattaa jopa estää käyttämällä pikalainaa -ja pankkikortit. Koska voit maksut matkapuhelimella, ja muut keinot, kortteja voi kadota.

Tietenkin, jotta tämä uusi teknologia ottaa vallan, miten me maksamme, se on työtä, koko ajan. Mitään ”virheitä” tai aikaa.

Se voi myös olla vaikea maksut, saati hyväksyä, uutta teknologiaa.

Share.

About Author

Comments are closed.