Luotonanto rahaa perheen ja ystävien

0

Maailman raha-ja luotonanto-ja luotonotto, se ei rajoitu vain pankit ja laina yritykset, luotto kortit, peer-to-peer luotonanto, ja tililuotot. Rahan lainaaminen voi myös olla lähempänä käsillä kuten esimerkiksi perheenjäsen tai läheinen ystävä pyytää lainata rahaa. Joissakin tapauksissa se voi olla suuri summa rahaa. Se on yksi asia, lainata perheenjäsen tai ystävä, 10 tai 20, jopa 100, joka on määrä, joka on menossa sinne, lyhyen ajan; sanoa, muutaman päivän  tai viikon, kunnes he saavat maksaa. Yrityksen konkurssi, luotonanto suuria summia rahaa, satoja, jos ei tuhansia puntia ystävä tai perheenjäsen, on toinen asia.

Minun kantaa tämä ei ole muuttunut vuosien varrella. Jos olet lainata joku rahaa, voidaan valmistaa ei saada se takaisin, ja olla valmiita myös mahdollinen menetys ystävyys. Mitään jakaa ihmisiä nopeammin kuin rahaa.

Olenko kyyninen?

Ehkä, mutta myös sen jälkeen vuoden kokemus.

Jos olet todella haluavat auttaa jotakuta, joka tarvitsee lainaa, jostain syystä, et voi olla paremmin takaamaan lainaa heille. Tällä tavalla he voivat myös rakentaa luotto historia. Et olisi vastuussa lainan, jos he eivät tehdä maksut, mutta se on toinen tapa auttaa jotakuta, ilman luovuttamalla rahaa.

Jos ystäväsi tai perheenjäsenesi on huono tai huono luotto, ohjaamalla heitä eri muotoja huono luotto-lainat, on toinen tapa auttaa heitä.

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, mitä olemme kuulleet vuosien varrella:

Lainasin kaverille suuri summa rahaa noin vuosi sitten. Laina oli tarkoitus olla väliaikainen laina ja olen yrittänyt turhaan saada rahani takaisin. Ystäväni ohittaa minun puhelut, tekstit ja sähköpostit, mutta on äskettäin kertoi minulle, että he ovat hakuprosessiin yrityksen konkurssi.

Missä voin seistä, jos he ovat velkaa minulle rahaa, ja he ovat nyt hakee yrityksen konkurssi? Saanko rahani takaisin? Voinko mennä läpi tuomioistuin järjestelmä? Ystäväni ei halua puhua kanssani, ja minä tarvitsen rahaa takaisin?

Valitettavasti, jos ”ystävä” menee yrityksen konkurssi, sinun ei todennäköisesti saada rahaa takaisin. Konkurssiin sinun tulee olla listattu velkoja, ja jos ei ole omaisuutta rahaksi, saat mitään. Saat itse lueteltu velkoja niiden konkurssiin, jos ne eivät ole jo niin tehneet.

Jos henkilö antoi rahaa on varat, ne asetetaan selvitystilaan konkurssiin ja jaetaan ihmisiä he ovat velkaa. Useimmissa tapauksissa, ei ole paljon antaa takaisin velkojille.

Kun lainaat rahaa jollekulle, se on hyvä olla kirjallinen asiakirja, jossa hahmotellaan ehdot laina, ja myös takaisinmaksu tiedot. Tämä voi tuntua kliininen ja liiketoiminnan, koska se on, se voi myös antaa teille joitakin turvautuminen kerätä velkaa olisi ystävä tai perheen jäsen ei maksa.

Ottaa todiste velan/lainan, niin pankki/luotonantaja voi käyttää tuomioistuimet valvoa kokoelma velka. Tämä voi maksaa rahaa, oikeudenkäyntimaksu, kuitenkin, jos summa rahaa, sinun täytyy kerätä on melkoinen, se voi olla arvoinen lisäkustannuksia.

Kuitenkin, jotkut ihmiset vain pyytää heitä allekirjoittamaan pikalaina asiakirja voi olla loukkaavaa, lisäksi, olet voi tuntua kiusallista pyytää heitä tekemään niin.

yrityksen konkurssi

Se ei auta sinua paljon, jos henkilö oli mennä yrityksen konkurssi, paitsi asiakirja tunnustaa velan, koska luotonantajan olisi annettava muita tapoja kerätä velkaa. Tietenkin prosessi kerätä velkaa voi vieraannuttaa ystäväsi tai perheen jäsen, ja että vie meidät takaisin alkuun ei lainata rahaa ystäviä tai perheenjäseniä ensimmäinen paikka.

Aiemmin, kun olemme nähneet suuria määriä rahaa lainaksi ystäviä tai perheenjäseniä oli ostaa kiinteistön, tai aloittaa liiketoiminnan.

Share.

About Author

Comments are closed.