Jotkut Edut luottokortteja

0

Meillä on ollut keskustelua pahasta luottokortteja, tai jos ne ovat ”välttämätön paha”, mutta tosiasia on, että luottokortit eivät ole paljon tarjottavaa.

Tiedän, että joillakin alueilla luottokortteja saada huono maine, ja se vaikuttaa, kun joku löytää itsensä paljon velkaa, tai yli-extended -, luotto-kortit näyttävät saada kärsimään sormi.

Ei voi olla monia tapoja, joku löytää itsensä velka ja taloudellisesti kamppailee, ja luotto kortit ovat vain yksi osa tätä. Yksi tärkein asia, kun ihmiset eivät ole paljon luottokortti velka on, että monissa tapauksissa sinun ei tarvitse mitään todella näyttää. Eli jos ostat kiinteistön ja sitten on se haltuun ja velkaa £100,000, property on fyysisesti ssa velkaa.

Monet ihmiset kanssa pikalaina kortti velka voisi kertoa, mitä he ovat ostaneet, tai näyttää jokaisen kohteen he ostivat.

Se saa sumentunut ja mysteeri.

Sinun täytyy pitää yksi asia mielessä, kun keskustelemme luotto kortit, nämä ovat uusiutuvia limiittejä, joita voidaan käyttää lähes kaikki ostaa.

Pankki tai luottokorttiyhtiö hyväksyy sinun luottoraja 2000 puntaa ja olemus on sanonta, ”et voi viettää £2,000 muutenkin haluat”. Se on sinun tehdä niin kuin haluat.

Tämä vie jonkin verran vastuuta.

Toinen asia pitää mielessä on, että monet ihmiset, jotka joutuvat syvään luottokortti velka, koska he käyttivät luottokortteja, ja muut luotto joko ylläpitää elämäntapa ne ei ole varaa, tai he käyttivät niitä täydentämään on alhaiset tulot.

Joko niin, että kortin saldot hiipiä, kun he vain maksaa vähintään maksaa.

Kaikki tämä on sanottu, on olemassa joitakin etuja ja etuja käyttämällä luottokorttia. Yksi on tietenkin helppokäyttöisyys.

Sinun ei tarvitse kuljettaa käteistä mukanasi, vain pieni pala muovia. Ja pian saatat vain täytyy tehdä yksi kortti, jonka avulla voit käyttää useita tilejä. Tekniikka on kasvaa kaikilla alueilla.

Jotkut luotto-kortin käyttäjät maksaa kaikki luottokortteja koska he tuntevat se mahdollistaa heille parempi tapa seurata kulutustaan. Joka kuukausi he saavat heidän luottokorttitietonsa ja voi nähdä jokaisen pennin he ovat käyttäneet ja missä.

On kuitenkin päinvastainen teoria käyttää luottokortteja, koska siellä yleensä on vastakohta kaikelle.

Jotkut taloudelliset neuvonantajat tuntuu, että käyttämällä luottokortteja olet poistamalla itsesi todellinen ostaa ja tunteen menetys sinulla olisi kokemusta, jos olet ottaa rahaa ulos lompakon ja maksaa jotain.

Luottokortin saa sen näyttämään vähemmän todellisia.

Kumpi puoli olet, siellä voi olla joitakin etuja käyttämällä luottokorttia.

Palkintoja

Jotkut luottokortteja tarjoavat palkintoja niiden käyttäjille käyttämällä luottokortilla.

Nämä bonukset voi tulla eri muodoissa, yksi ensimmäisistä, joka tulee mieleen on usein lentolehtinen mailia.

Kuluttamalla ja käyttämällä luottokorttia, voit saada lentopisteitä, jotka voidaan lunastaa kohti suunnitelma liput, tai alentaa lipun.

Jotkut kortit tarjoavat pisteen järjestelmä, kuten Avios-pisteitä tai muita palkitsemisjärjestelmiä.

Näitä palkintoja voi lisätä jopa ja kiva jos olet jo kortin aluksi. Sinun täytyy olla tietoinen, jos pisteitä on kulunut aikana, tai täytyy lunastaa tietyn ajan kuluessa.

Jotkut kortit tarjoavat rahaa takaisin. Jokaisen määrä viettänyt, voit saada pienen määrän rahaa takaisin. Tämä voi lisätä jopa tulevia menoja ja säästöjä.

Share.

About Author

Comments are closed.